• Ocak 25, 2024

    Mont, genellikle mevsim geçişlerinde ve havaların çok soğuk olmadığı kış aylarında giyilir. Şık görünüme sahip montlar, yağmurdan ve olumsuz hava koşullarından korunma noktasında da fayda sağlar. AVVA, size farklı modellerde ve renklerde pek çok mont seçeneği sunar. Bu dış giyim ürünlerinin şık görünümü, spor kombinlerinize hareket katar.

    mont
  • Ocak 25, 2024

    Polar, yumuşacık dokusu ile gün boyu konforunuzu artırır. Polarların şık görüntüsü de birçok erkeği cezbeder. İlkbahar, sonbahar ve kış mevsimlerinde bu şıklığı ve konforu doyasıya yaşayabilirsiniz. AVVA, size farklı renklere ve tasarımlara sahip polar seçenekleri sunar.

    polar-giyim
  • Ocak 25, 2024

    Erkekler, doğru aksesuarlarla kombinlerini daha şık hale getirebilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken tarzınıza uygun aksesuarı kullanmaktır. Spor ya da klasik tarzlar için uygun modellerle kendinizden söz ettireceğiniz bir kombin meydana getirirsiniz.

    erkek-aksesuarları
  • Ocak 25, 2024

    Havalar soğuduğunda kendinizi korumak için kaban giymeniz gerekir. Spor ve klasik giyim tarzlarına hitap eden farklı kaban modelleri vardır. Bu modeller arasından kendi tarzınızı yansıtan bir seçim yapabilirsiniz. Ofis ortamında çalışan erkekler, genellikle kaşe kabanları tercih eder. Şişme, kaz tüyü gibi farklı model seçenekleri de giyim tarzına göre tercih edilebilir.

    kaban
  • Ocak 25, 2024

    Eşofman altı, en rahat kıyafetler arasında yer alır. Özgürce hareket olanağı sunan eşofman altları, şık duruşuyla dikkat çeker. Bu kıyafetlerde farklı kesim ve paça seçenekleri vardır. Beli lastikli, çizgi desenli, cepli model seçenekleri arasından kendi zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. AVVA eşofman altı modelleri, geniş renk alternatiflerine sahiptir.

    eşofman-alti
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR