• Şubat 06, 2024

    Ayakkabılar zaman içerisinde kirlenerek eski bir görüntüye sahip olur. Bunu engellemek için ayakkabıların düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Ayakkabı temizliği sırasında kullanılacak malzemelere, saya türüne göre karar verilmelidir. Süet, deri, nubuk gibi farklı saya türleri, farklı malzemeler ile temizlenir. Hatalı temizlik malzemesi kullanımı nedeniyle ayakkabılar zarar görebilir. Ayakkabı temizliği kadar bakımı da önemlidir. Boyama, cilalama gibi işlemler yaparak daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz. Aynı zamanda hakiki deri modeller için besleyici bakım ürünleri de kullanabilirsiniz.

    ayakkabi-temizligi
  • Ocak 31, 2024

    Smart casual giyim tarzı, rahatlıkla şıklığın kusursuz birleşimini ifade eder. Geleneksel iş kıyafetlerinin resmiyetini ve günlük giysilerin rahatlığını harmanlar, bu nedenle her durumda uygun bir seçim olabilir.

    smart-casual
  • Ocak 31, 2024

    Büyük beden giyim için uygun ürünler bulmak bazen zor olabilir. Ancak AVVA’nın kaliteli parçaları arasında büyük beden kıyafetler giyen erkekler için de uygun seçenekler vardır.

    buyuk-beden
  • Ocak 31, 2024

    Yılın en özel zamanlarından olan yılbaşında pek çok kişi, sevdiklerini hediyelere boğmak ister. Ancak söz konusu erkekler olduğunda hediye seçenekleri daha sınırlıdır. Bu sınırlı seçenekler arasında AVVA kalitesine sahip erkek kıyafetlerini seçmek, karşınızdaki kişiye kendini ayrıcalıklı hissettirir.

    hediye-onerileri
  • Şubat 14, 2024

    Sevgililer Günü’nde erkeklere alınan hediyelerin başında kıyafet gelir.  Ancak sıradan bir kıyafet, iyi bir seçimi olmayabilir. Sevdiğinizi mutlu etmek için kaliteli markalara ait özel bir ürüne ulaşmanız gerekir. Bu özel ürünü satın almak için AVVA koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

    sevgililer-gunu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR