Eşofman Altı Seçimi Nasıl Olmalıdır? Nelere Dikkat Edilmelidir?

Eşofman Altı Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Eşofman altı, en rahat kıyafetler arasında yer alır. Özgürce hareket olanağı sunan eşofman altları, şık duruşuyla dikkat çeker. Bu kıyafetlerde farklı kesim ve paça seçenekleri vardır. Beli lastikli, çizgi desenli, cepli model seçenekleri arasından kendi zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. AVVA eşofman altı modelleri, geniş renk alternatiflerine sahiptir. Böylece kombinlerinizi oluşturmak için farklı modelleri bir arada satın alabilirsiniz. Eşofman altı seçerken vücut yapınıza uygun bir model tercih etmeye özen göstermelisiniz. Böylece fit bir görünüme sahip olursunuz. Dikkat etmeniz gereken bir diğer detay ise beden seçimidir. Beden seçimini doğru yaptığınız takdirde eşofman altı şık bir görüntü sunar.

Eşofman Altı Seçimi Nasıl Olmalı?

Erkek eşofman altı satın alırken kombinlerinizde kullanacağınız parçaların rengine göre seçim yapabilirsiniz. Kurtarıcı bir parça istiyorsanız siyah, gri gibi renklere yönelebilirsiniz. Bu renkler, birçok renk ile uyumlu bir görüntü sergiler. Renk seçiminin yanı sıra bel ve paça detayları da önemlidir. AVVA’nın lastikli paça yapısına sahip modellerini tercih ederek her zaman şık görünebilirsiniz.
Yandan cepli ve lastikli bel yapısına sahip modellerde ayarlanabilir ip bulunur. Böylece bel kısmını vücudunuza göre ayarlayabilirsiniz. Bazı modellerin arkasında fermuarlı bir cep yer alır. Esnek ve regular fit yapıya sahip eşofmanlar, konforu gün boyu hissetmenizi sağlar. Spor yaparken kullanmak için bol kesim bir model tercih edebilirsiniz. Modellerin özelliklerini inceledikten sonra hangisini satın alacağınıza karar vermeniz mümkündür.

eşofman altı AVVA
siyah eşofman altı avva

Eşofman Alırken Dikkat Edilecek Noktalar

Erkek spor giyim ürünleri arasında vazgeçilmez bir yere sahip olan eşofman altını satın almadan önce bazı detaylara dikkat etmelisiniz. Eşofmanı nerede giyeceğinize göre model seçimi yapabilirsiniz. Açık hava yürüyüşleri için paçalı lastikli olan modeller uygundur. Bel kısmı lastikli olan modeller ise kapalı alanlarda yapılan sporlar için tercih edilebilir.
Eşofman kumaşı, terletmeyen bir yapıya sahip olmalıdır. Özellikle spor sırasında terletmeyen kumaş yapısı daha avantajlıdır. Dar kesim ya da bol eşofman altı seçenekleri arasından vücut tipinize göre seçim yapabilirsiniz.

Eşofman Altına Hangi Spor Ayakkabı Tercih Edilmeli?

Eşofman altına tercih edilebilecek spor ayakkabı modellerinden biri fileli ve esnek taban yapısına sahip olanlardır. Bu spor ayakkabılar, sağladıkları konfor ile dikkat çeker. Tabanı kalın bir yapıya sahip olan modeller olduğu gibi normal taban yapısı olanlar da vardır. Mavi, beyaz, siyah gibi farklı renklerde olan modeller arasından eşofman rengine göre seçim yapılabilir.
Gri eşofman altı ile siyah spor ayakkabı şık bir kombin oluşturur. Haki ve vizon gibi farklı renk spor ayakkabılar da eşofman altı ile beraber iyi bir görüntü sergiler.

 

gri eşofman altı avva
lacivert eşofman altı avva

 

Tiftiklenen Eşofman Nasıl Temizlenir?

Eşofmanlar, kumaş yapısından kaynaklı olarak zamanla tiftiklenebilir. Yıkama sırasında aşırı sıcak su kullanmak, tiftiklenmeyi artırır. Bu nedenle kötü bir görüntü ortaya çıkar. Tiftiklenme meydana gelmemesi için en uygun yıkama yöntemi tercih edilmelidir. Öte yandan eşofmanınızın düzenli olarak bakımını yaptığınız takdirde de tiftiklenme azalır. Tiftikleri temizlemek için farklı yöntemlerden yardım alabilirsiniz. Bulaşık süngeri ile tiftiklenen kısımları temizleyebilirsiniz. Bulaşık süngerinin sert tarafını tiftiklenen alana sürterek eşofmanın ilk günkü kaliteli görünümüne dönmesini sağlayabilirsiniz.
Tiftikleri temizlemenin bir diğer yolu da tüy toplama makinesi kullanmaktır. Aynı zamanda fırça da tiftik temizliği sırasında kullanılabilir. Jilet ve tıraş makinesi gibi malzemeleri kullanarak da bu işlemi yapma şansınız vardır. Tiftiklenme konusunda alanında uzman bir kuru temizlemeciden yardım alabilirsiniz. Böylece sorunun daha kısa süre içerisinde çözülmesi mümkün olur.

Etiketler: eşofman-alti
Ocak 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR