Rahat ve Konforlu Erkek Mont Kombinleri

Rahat ve Konforlu Erkek Mont Kombinleri

Mont, genellikle mevsim geçişlerinde ve havaların çok soğuk olmadığı kış aylarında giyilir. Şık görünüme sahip montlar, yağmurdan ve olumsuz hava koşullarından korunma noktasında da fayda sağlar. AVVA, size farklı modellerde ve renklerde pek çok mont seçeneği sunar. Bu dış giyim ürünlerinin şık görünümü, spor kombinlerinize hareket katar.
Erkek mont modellerinde kaz tüyü gibi farklı dolgu malzemeleri kullanılır. Su itici ve rüzgâr geçirmez özelliklerine sahip modeller, konforlu bir kullanım olanağı sunar. Şişme montların yanı sıra pelüş, süet modeller de vardır. AVVA’nın kaliteli montları ile her güne özel bir kombin oluşturabilirsiniz. Siyah, lacivert, hardal, kırmızı gibi farklı renk seçeneklerine sahip ürünlerin kaliteli duruşu, dikkat çekici bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Mont Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

Erkek mont kombini yaparken farklı parçalar tercih edebilirsiniz. Tercih edebileceğiniz parçalardan biri eşofman altlarıdır. Gri eşofman altı üzerine siyah mont tercih edilebilir. Siyah eşofman altı ise hemen hemen tüm renklerle beraber hoş bir görüntü oluşturur.
Jean pantolon ve mont ile de çok özel bir kombin oluşturabilirsiniz. Siyah, mavi, koyu mavi, açık mavi jeanler, farklı renkteki montlarla giyilebilir. Mont içerisine giydiğiniz parça da son derece önemlidir. Hava koşullarına göre tişörtün üzerine mont giyebilirsiniz. Triko kazak ve sweatshirt de mont içine giyilecek parçalar arasındadır.

avva erkek mont
siyah erkek mont avva

Şişme Mont Kombini Nasıl Yapılır?

Erkek şişme mont kombinlerinde jogger ve keten pantolon tercih edilebilir. AVVA jogger pantolonlar, yandan ceplidir. Aynı zamanda bel kısmında lastik bulunur. Duble paça modeller, rahat kesim özelliğiyle size konfor sunar. Keten pantolonlar da rahat kesimi ile ön plana çıkar. %100 keten kumaştan üretilen modellerde; beyaz, lacivert ve gri gibi farklı renk seçenekleri vardır.
Şişme mont kombinlerini oluştururken ayakkabı detayına dikkat etmelisiniz. Şık bir sneaker ya da spor ayakkabı ile şişme montu giyebilirsiniz. Baskılı, esnek taban yapısına sahip sneakerlar, gün boyu rahat etmenizi sağlar. Farklı renk seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

 

Mont Alırken Dikkat Edilecek Noktalar Nelerdir?

Mont seçimi yaparken modelin kalınlığına dikkat etmelisiniz. Geçiş mevsiminde giyilecek montlar, çok kalın olmamalıdır. Konforlu bir kullanım için montların belli özelliklere sahip olması da gerekir. Su itme özelliği, yağmurlu havalarda rahat etmenizi sağlar. Rüzgâr geçirmeyen modeller ise rüzgâra maruz kalmanızı engeller. Modellerde kapüşon bulunması da yağmur ve rüzgâra karşı koruma sağlar. Mont satın alırken bu detaylara mutlaka dikkat etmelisiniz.

 

avva şişme mont
avva 2024 mont modelleri

 

Her Mevsim Giyilebilecek Mevsimlik Mont Kombinleri

Mevsimlik mont, geçiş mevsimlerinde giyilebilir. Kış ayları başlarken ya da biterken mevsimlik montlarla özel kombinler oluşturabilirsiniz. Hafif bir yapıya sahip olan bu ürünler, konforlu bir kullanım olanağı sunar.

 

 

 

Kaz Tüyü Mont Şıklığı

Kaz tüyü mont, sağlıklı bir kıyafet seçeneğidir. Doğal bir dolgu malzemesi olan kaz tüyü, vücudu soğuk havalardan korur. Vücudun ısı dengesini sağlayan kaz tüyü, nem dengesini de korur. Kaz tüyü montlarda; lacivert, siyah, beyaz, vizon ve kırmızı gibi renk seçenekleri vardır. Kaz tüyü montlar, su iticidir ve rüzgâr geçirmez. -20 dereceye kadar sıcaklığı muhafaza eden kaz tüyü mont modelleri vardır. Montlarda bulunan kapüşonu dilerseniz çıkarabilirsiniz. Kaz tüyü montların uzunlukları birbirinden farklıdır. Bel hizasında modeller olduğu gibi diz üstünde kalan modeller de vardır. Rahat kesim montların bazıları, parlak kumaş yapısına sahiptir. Böylece dikkat çekici bir görüntü elde edersiniz. AVVA’nın birbirinden şık kaz tüyü mont seçenekleri ile tarzınızı istediğiniz gibi gözler önüne serebilirsiniz.

avva kırmızı mont
Etiketler: mont
Ocak 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR