İlk Buluşmada Ne Giyilir?

İlk Buluşmada Ne Giyilir?

İlk buluşma hem erkekler hem de kadınlar için önemli bir andır. Bu önemli anda karşınızdaki kişide bırakacağınız izlenim ilişkinin geleceğini belirler. İyi bir izlenim bırakmak için de iyi giyinmek şarttır. AVVA, ilk buluşmada hayranlık uyandırmak isteyenler için zengin bir erkek giyim koleksiyonu sunar. İlk buluşmada giyeceğiniz parçaları, bu koleksiyondan seçtiğiniz takdirde yeni bir aşka yelken açmak çok daha kolay olur.
İlk buluşma anında giyeceğiniz kıyafetleri mevsim koşullarına göre belirleyebilirsiniz. Gideceğiniz mekân da bu anlamda etkilidir. Elit bir mekânda gerçekleştirilen randevu sırasında klasik ya da smart casual bir stil oluşturabilirsiniz. Kombinde yer alan kıyafetler kadar erkek aksesuar kullanımı da önemlidir. Şık aksesuarlarla zenginleştirilen bir kombin daha fazla ilgi çeker.

İlk Buluşmada Ne Renk Giyilir?

“İlk buluşmada ne giyilir?” diye merak edenler, renk seçimini nasıl yapması gerektiğini de araştırır. Her bir rengin farklı bir anlamı vardır. Bazı renkler olumlu anlamlar çağrıştırırken bazıları olumsuz anlamlar çağrıştırır. Örneğin kırmızı ve siyah renklerin tartışılmaz çekiciliğini, randevunuz sırasında etkili bir silah olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda mavi ve beyaz renklerden oluşacak bir kombin de hazırlama şansınız vardır. Renkleri belirlerken kendi tarzınıza göre de hareket etmeniz mümkündür.
Bir kadınla ilk randevunuzda asla uygun olmayacak renkler de vardır. Parlak bir görüntü sunan ya da neon renklerden kaçınmakta fayda vardır. Kahverengi, gri, bordo da bu önemli an için uygun olmayabilir. Çok fazla desen içeren bir kombin oluşturmak, ilk buluşma için önerilmez. Bu detaylara dikkat ederek randevunuzun şahane geçmesini sağlayabilirsiniz.
İlk buluşma kombini oluştururken renk uyumu da önemlidir. Ceket-pantolon, gömlek-pantolon renkleri birbirine uygun olmalıdır. Zıt renklerle şık bir kombin meydana getirilebilir. Bir rengin farklı tonları ile şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Açık mavi gömlek, lacivert ceket ve pantolon iyi bir seçim olabilir. Kırmızı polo tişört, beyaz pantolon da tercih edebileceğiniz bir diğer seçenektir.

ilk buluşmada ne giyilir
ilk buluşmada giymek için kıyafet önerileri AVVA

Akşam Yemeği Kombinleri Nelerdir?

Akşam yemeği kombini oluşturmak için pek çok seçenek vardır. AVVA koleksiyonunun seçkin parçaları arasında yer alan şık bir gömlek, bu aşamada iyi bir seçenek olabilir. Chino pantolon ve gömlek ikilisi ile şık bir kombin meydana getirebilirsiniz. Bu kombine slim fit dar kesim bir ceket de eklenebilir. Kış mevsiminde kaşe kaban ile şıklık tamamlanabilir.
Sneaker, %100 deri klasik ayakkabı ilk randevu için uygundur. Ayakkabınızı kıyafetlerinize göre seçebilirsiniz. Ayakkabının içerisine giyeceğiniz çorap seçimi de önemlidir. Chino pantolonların altına babet çorap kullanabilirsiniz. Gömlek ve ceket kombini yaptıysanız aksesuar olarak mutlaka kravat tercih etmelisiniz. Şıklığınızı tamamlayacak bir saati de kombininize dâhil etmelisiniz.
Akşam yemeği sırasında şıklığınız kadar kendinizi rahat hissetmeniz de önemlidir. Bu nedenle vücut yapınıza uygun kıyafetler seçmelisiniz. Standart kesim gömlekler, kendinizi son derece rahat hissetmenizi sağlar. Esnek ve dar kesim ceketler de bu rahatlığa eşlik eder.

Gündüz Buluşmalardaki Erkek Giyim Önerileri

İlk buluşmada erkek giyim kombinleri oluştururken günün hangi saatinde randevuya gideceğiniz önemlidir. Gündüz ve akşam saatlerindeki buluşmalar için farklı kombinler tercih edilmelidir. Gündüz saatlerindeki randevularda günlük bir kombin oluşturulabilir. Ancak günlük kombinin kesinlikle şık ve özenli olması gerekir. Akşam randevularında ise daha klasik bir stil oluşturmakta fayda vardır.
Polo yaka tişört ve jogger pantolon ile hayranlık uyandıran bir kombin oluşturabilirsiniz. Sonbahar ve kış mevsiminde triko kazak, hırka da iyi bir seçim olabilir. AVVA’nın şık montları da gündüz kombinlerine eşlik edebilir.

 

ilk buluşmada giyilebilecek kıyafetler
Etiketler: ilk-bulusmada-ne-giyilir
Şubat 06, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR