Polar Giyim Rehberi ile Konfor ve Şıklık

Polar Giyim AVVA

Polar, yumuşacık dokusu ile gün boyu konforunuzu artırır. Polarların şık görüntüsü de birçok erkeği cezbeder. İlkbahar, sonbahar ve kış mevsimlerinde bu şıklığı ve konforu doyasıya yaşayabilirsiniz. AVVA, size farklı renklere ve tasarımlara sahip polar seçenekleri sunar. Yarım fermuar, tam fermuar, dik yaka gibi farklı formlarda olan modellerden tarzınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz.
Geniş renk alternatifleri sayesinde pantolonlarla ve eşofman altlarıyla şık polar kombinleri oluşturabilirsiniz. Şık kombinlere AVVA’nın kaliteli sneakerları da eşlik edebilir. Polar, özellikle soğuk havalardan korunmak için iyi bir seçimdir. Soğuğa dayanıklı erkek polar modellerinin kol kısmında enjeksiyon kauçuk yer alır. Kol ve etek ucunda ise lastik biye vardır. Böylece her zaman sıcak kalmanız mümkün olur.
Siyah, beyaz, lacivert, haki, kiremit, antrasit, bej, gri, hardal ve krem size sunulan renk seçenekleri arasındadır. Standart kesimli modellerin bazılarında suni kürk, süet pelüş gibi kumaşlar kullanılır.

Polar Nasıl Kombinlenir?

Erkek polar sweatshirt altına şık bir eşofman altı giyebilirsiniz. Beli bağcıklı ve lastikli eşofman altları, polarla uyumlu bir görüntü sergiler. Jogger eşofman altları ya da pantolonlar da şık bir kombin parçası olarak kullanılabilir. Polar hırka erkek modellerinin altına jogger pantolon da giyebilirsiniz. Kullandığınız poların rengi beyazsa altına siyah pantolon giyebilirsiniz. Haki rengin altına ise en yakışan renk gridir. Kiremit-siyah, kahverengi-gri, antrasit-siyah gibi renk kombinlerini de deneme şansınız vardır. Polar kombinlerine şık bir spor şapka da eşlik edebilir. Aynı zamanda el ve sırt çantaları da hem kombini tamamlar hem de şık yapısıyla dikkat çeker. Polarınızla aynı tonda bir tişört giyebilir altına ise yine aynı tonda bir pantolon kullanabilirsiniz. Polar ve pantolon renkleri birbirine zıt olabilir. Polar sweatshirt ya da hırkaların içerisine basic tişört giyebilirsiniz. Beyaz renkli bir basic tişört iyi bir seçimdir. Bunun yerine polarınızla aynı renkte olan bir tişört de giyebilirsiniz. Soğuk kış aylarında, erkek polar mont içerisinde şık bir kazak kullanabilirsiniz. AVVA’nın tüylenme yapmayan kazakları, uzun yıllar kaliteli görüntüsünü korur. Polar montlarda içi elyaflı kapitone astar bulunur. Ayrıca bu modeller, iki yönlü fermuar kapama özelliğine sahiptir. Şık montların içerisine bisiklet yaka sweatshirt de giyebilirsiniz.

polar bej avva
siyah polar avva

Polar ve Jean Kombini Nasıl Yapılır?

Polar kombin önerileri araştıranlar için her zaman en uygun seçeneklerden biri şık bir jeandir. Jeanler, polarlarla uyumlu bir görüntü sergiler. Slim fit, regular fit, skinny fit ve carrot fit jean seçenekleri arasından vücut yapınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Eskitme yıkamalı, düz yıkama modeller arasından tarzınıza uygun olanı satın almalısınız.
Tercih ettiğiniz jean pantolonun nasıl bir kalıba sahip olduğu önemlidir. Üzerinizde bol duran bir polar tercih ettiyseniz altına dar kesim bir jean giyebilirsiniz. Tam tersi olacak şekilde kombin yapmanız da mümkündür. Böylece her zaman fit bir görünüm elde edersiniz.

Şık ve Rahat Giyimin Tamamlayıcısı Polar Kombinleri

Polar kombinlerinde önemli parçalardan biri de ayakkabılardır. Şık bir sneaker, kombinin tamamlayıcısı niteliğindedir. Pantolon ve polar rengine göre ayakkabı seçimi yapabilirsiniz. Ayakkabının yanı sıra çorap seçimi de önemlidir. Spor ayakkabı çorapları ya da babet çorapları ile şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.
Farklı renk alternatiflerine sahip polarları, şık bir saat ile kombinleyebilirsiniz. Spor saat modelleri, polarınızın etkileyici görünümüne uyum sağlar. AVVA’nın birbirinden şık polar seçenekleri, gardırobunuzun en özel parçası olmaya adaydır. Hemen siparişinizi vererek istediğiniz modele sahip olabilirsiniz.

 

polar hırka avva
Etiketler: polar-giyim
Ocak 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR