Kombinlerin Tamamlayıcısı Erkek Aksesuarlar

AVVA Erkek Aksesuarları

Erkekler, doğru aksesuarlarla kombinlerini daha şık hale getirebilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken tarzınıza uygun aksesuarı kullanmaktır. Spor ya da klasik tarzlar için uygun modellerle kendinizden söz ettireceğiniz bir kombin meydana getirirsiniz. Erkek aksesuar seçimi öncesinde kıyafet kombininizde yer alan parçaları doğru seçmelisiniz. Klasik bir kombinde saat, gözlük, çanta ve şal gibi aksesuarlar yer almalıdır. Spor bir kombin için vazgeçilmez parçalar; şapka ve bilekliktir. Aksesuar renkleri, kıyafetlerinize uyumlu olmalıdır. Şıklığı hiçbir zaman elden bırakmamak için seyahatlerde de doğru aksesuar seçimleri yapmanız gerekir. Seyahatiniz sırasında tercih edeceğiniz şık bir valiz, gözlerin üzerinize çevrilmesini sağlar. Daha asil bir görüntü için güneş gözlüklerini de yanınızdan ayırmamanız gerekir.

Tamamlayıcı Erkek Aksesuar Modelleri Nelerdir?

Tamamlayıcı erkek aksesuarlar arasında saatler her zaman başı çeker. Slikon, metal ve hasır kayışlı saatler, şık bir kadran görünümüne sahiptir. Siyah, gümüş ve kırmızı gibi farklı renklerde olan erkek saat çeşitleri, spor bir tarz yaratır. Dilerseniz klasik bir görüntüye sahip modelleri de tercih edebilirsiniz.
Yaz ve kış aylarında kullanıma uygun şapka modelleri de iyi bir tamamlayıcıdır. Spor şapkalarda aplike, arma, slogan baskısı vardır. Yaz aylarında kendinizi güneşten korumanızı sağlayan bu ürünler, şıklığıyla da dikkat çeker. Kış aylarında kasket şapka tercih edebilirsiniz. Modellerin arka kısmında bulunan lastik sayesinde konforlu bir kullanım olanağı elde edersiniz.
Ofis giyiminde kravatın ayrı bir yeri vardır. Örgü ve mikrofiber kravat seçenekleri arasından dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Ayrıca kravatınızla uyumlu bir kemere de ihtiyacınız vardır. Siyah, lacivert, gri gibi farklı renklerde olan modeller arasında çift taraflı kemer seçenekleri de vardır.
AVVA tarafından size sunulan şık aksesuarlardan biri de bilekliklerdir. Bileklikler, %100 deri malzeme kullanılarak tasarlanır. Hematit, kaplan gözü gibi doğal taşlar, bilekliklerde yer alır. Aynı zamanda gümüş kaplama ve deri tasarımlar da vardır. Bilekliğin yanı sıra tarzınızı tamamlamak için şık bir yaka iğnesi kullanabilirsiniz.

Erkek Aksesuarları AVVA
erkek aksesuarları avva

Her Erkeğin Dolabında Olması Gereken Aksesuarlar

Bir erkeğin dolabında bulunması gereken aksesuarların başında şık çantalar yer alır. Siyah ve kahverengi renk alternatifleri olan modeller, deri görünümlüdür. Geniş bir iç hacme sahip çantalarınızı, keyifle kullanabilirsiniz.
Kimlik, para, kredi kartı gibi şahsi eşyalarınızı koymak için kaliteli bir cüzdana ihtiyacınız vardır. %100 deri olan cüzdanlarda çok sayıda kart gözü, para bölmesi vardır. Günlük aksesuarlar arasında çorabın da yeri ayrıdır. Soket, sneaker ve babet çorap seçenekleri hem şık hem de konforlu olmalıdır. Geniş renk ve desen alternatifleri ile sunulan çorapları, kıyafetlerinizin rengine göre seçebilirsiniz.

Tarza Uyumlu Erkek Aksesuar Seçimi Nasıl Yapılır?

Tarzınıza uygun bir aksesuar seçerken kıyafetlerinize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Kıyafetlerinizin yanı sıra tüm aksesuarların birbiri ile uyumlu olması da önemlidir. Genelde daha resmi bir giyim tarzınız varsa kış aylarında şık desenlere sahip bir şalı kullanmanızda fayda vardır. Ayrıca bere gibi sizi hem soğuktan koruyacak hem de stilinize ayrı bir hava katacak ürünleri de üzerinizde taşıyabilirsiniz. Ofise giderken elinizde taşıyacağınız stil sahibi bir termos, sıcak ve soğuk içeceklerle istediğiniz zaman buluşmanızı sağlar.
İç giyimde de şıklığı elden bırakmamak için AVVA’nın şık boxer modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Esnek yapıya sahip ve farklı renklerde olan modeller, tarz bir görüntü ortaya çıkarır. Aynı zamanda gün içerisinde hep rahat etmenize yardımcı olur. AVVA’nın şık aksesuarlarını hemen dolabınıza ekleyebilirsiniz.

 

avva erkek saat
Etiketler: erkek-aksesuarları
Ocak 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR