Kış Ayında Kaban Nasıl Kombinlenir?

Kaban Nasıl Kombinlenir?

Havalar soğuduğunda kendinizi korumak için kaban giymeniz gerekir. Spor ve klasik giyim tarzlarına hitap eden farklı kaban modelleri vardır. Bu modeller arasından kendi tarzınızı yansıtan bir seçim yapabilirsiniz. Ofis ortamında çalışan erkekler, genellikle kaşe kabanları tercih eder. Şişme, kaz tüyü gibi farklı model seçenekleri de giyim tarzına göre tercih edilebilir.
Takım elbise üzerine en yakışan seçenek kaşe kabandır. Smart casual giyim tarzı olanlar da kaşe modelleri giyebilir. Eşofmanlarınızı çekip dışarıda dolaşacağınız bir günde, şık bir şişme kaban giyebilirsiniz. Kapüşonlu modeller de günlük spor stile uygundur. Modellerde bulunan cep, düğme ve fermuar detayları; şıklığın tamamlayıcısıdır.

Kaban Kombini Yaparken Dikkat Edilecek Noktalar

Kaban kombini yaparken belli detaylara dikkat etmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken detaylar arasında renk uyumu vardır. Pantolonun, berenin, şapkanın rengine göre kaban rengi belirlenebilir. Böylece bütüncül bir şıklık elde edilir.
Vücut tipinizi doğru analiz ettiğiniz takdirde model seçimini daha kolay yapabilirsiniz. Kabanın uzunluğu, genişliği, kesim tarzı; vücut tipine uygun bir şekilde belirlenmelidir. Kısa kaşe kabanlar, zayıf kişiler için daha uygundur. Bel kalınlığı fazla olan kişiler, daha fit görünüm için uzun kaşe kabanları tercih edebilir. Kruvaze yaka modeller, şık bir tarz oluşturmak isteyenlere hitap eder. Bu tür modeller sayesinde omuzlarınızı daha geniş gösterebilirsiniz. Mono yaka seçeneğine sahip olan kabanlar ise tüm vücut tiplerine yakışır.
Erkek kaban kombini için ideal parçalardan biri de şallardır. Lacivert, gri ve siyah gibi farklı renklerde olan şallar, şık desenleriyle dikkat çeker. Kaban kombini yaparken çanta seçimine de dikkat etmelisiniz. Şık bir el ya da sırt çantası ile özel bir kombin oluşturabilirsiniz. Ayrıca yün kasket şapka da bu parçaların yanına yakışacak türde bir aksesuardır.
Kombinlerinizi oluştururken renk uyumuna dikkat etmelisiniz. Kış aylarında genelde koyu renkler tercih edilir. Vizon, gri gibi renkleri, siyah ve lacivert kabanlarla kombinleyebilirsiniz. Şapka renginiz, kabana göre daha açık olabilir. Kaşe kabanın altına giyilen pantolonun koyu bir renk olmasında fayda vardır. Ton sür ton ya da analog renkler ile eşsiz bir şıklığa sahip olmak hiç de zor değil!

kaşe kaban avva
avva siyah mont

Stil Erkek Kaban Modelleri Nelerdir?

AVVA, stil sahibi erkeklerin vazgeçemeyeceği kaban modelleri sunar. Unisex şişme kabanlar, tercih edilebilecek modeller arasında yer alır. İç dolguda kaz tüyü kullanılan bu modeller, su itme ve rüzgâr geçirmeme özelliğine sahiptir. Şişme kabanlarda fonksiyonel yapıya sahip cepler vardır. Ayrıca fermuarlı yırtmaçlar da bu ürünlerde bulunur.
Kruvaze yakalı rahat kesim, yünlü kaşe kabanlarda iç ve fleto cepler vardır. İç kısımda bulunan astar, her zaman sıcak kalmanızı sağlar. Daha elit bir görüntü için yakasında kürk detayı bulunan modelleri tercih edebilirsiniz. Çıkarılabilir yapıda olan kürk sayesinde kabanınızı farklı biçimlerde kullanabilirsiniz.
Erkek kaban seçenekleri arasında -20 dereceye kadar sıcak kalmanızı sağlayan seçenekler vardır. Bu modellerde bulunan kapüşonu dilerseniz çıkarabilirsiniz. Modellerin kol uçlarında soğuktan korunmanızı sağlayacak ribana vardır. AVVA, size renk ve desen konusunda birbirinden ilgi çekici alternatifler sunar.

Kaban Kombininde Hangi Ayakkabılar Tercih Edilmelidir?

Erkek kaban modelleri altına giyebileceğiniz en ideal ayakkabı modeli chelsea ayakkabıdır. Kısa konçlu ve çekme kayışlı bot seçenekleri arasından kendinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Bağcıklı botlar da kaşe kabanların altına çok yakışır. Şişme mont altına, mevsim şartları uygunsa sneaker giyilebilir. Kösele ayakkabılar ise kaşe kabanların altına giymek için ideal bir seçenektir.

 

avva erkek kaban gri
Etiketler: kaban
Ocak 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR