Büyük Beden Erkek Giyim Rehberi

Büyük Beden Erkek Giyim Rehberi

Birçok erkek fit görünmek ister. Ancak elde olmayan bazı nedenlerle kilo alımı söz konusu olabilir. Birçok erkekte kilo alımından kaynaklı göbek kısmında genişleme meydana gelir. Bazı kişilerde alınan kilolar, vücuda daha orantılı biçimde yayılır. Eğer doğru kıyafetleri tercih ederseniz mevcut halinizden daha zayıf görünmeniz mümkün olur.
Büyük beden giyim için uygun ürünler bulmak bazen zor olabilir. Ancak AVVA’nın kaliteli parçaları arasında büyük beden kıyafetler giyen erkekler için de uygun seçenekler vardır. Gömlek, pantolon, ceket, kazak gibi farklı parçalar ile kiloları gizleyen sihirli kombinler hazırlanabilir.
Kıyafet seçiminin yanı sıra kıyafetlerin ne şekilde kullanıldığına da dikkat etmelisiniz. Basit numaralarla son derece etkileyici bir görüntü elde edersiniz. Ayrıca aksesuarları işin içine dâhil ederek şıklığınızı artırma şansınız da vardır.

Büyük Beden Erkek Giyim Önerileri

Büyük beden erkek giyim için herhangi bir kıyafet sınırlaması yapmanıza gerek yoktur. Her kıyafetin büyük bedene yönelik seçeneklerini bulabilirsiniz. Seçiminizi yaparken dikkat edeceğiniz detayların başında renk gelir. Çok açık renkler yerine koyu tonlara yönelebilirsiniz. Örneğin kilo fazlalığı göbek bölgenizdeyse gömlek ve tişört rengini koyu tercih edebilirsiniz. Pantolon rengini ise açık tercih ederek fit bir görüntü yakalama şansınız vardır.
Büyük beden giysiler kullananlar; gömlekleri, tişörtleri pantolonların üzerine bırakarak giymelidir. Bu sayede göbek kısmındaki fazlalıklar gizlenebilir. Tüm kıyafetlerde doğru beden seçimi önemlidir. Bedeninize dar gelen modeller, olduğunuzdan daha kilolu görünmenize yol açar. Aşırı bol kıyafetler de üzerinizde rahatsız edici bir görünüm sergiler. Bu nedenle kendinize uygun bedene doğru karar vermelisiniz.

büyük beden rehberi
büyük beden avva

Büyük Beden Giyim Tercih Edilirken Dikkat Edilecek Noktalar

Büyük beden kıyafetleri satın alırken yaka, paça, kol boyu gibi detaylar önemlidir. Aynı zamanda kişilerin kendi tarzları da dikkate alınmalıdır. Kilolu olmak, şık giyinmenize engel teşkil etmez. Tek yapmanız gereken doğru parçaları bir araya getirmektir. Böylece şıklığınızı her ortamda koruyabilirsiniz.
Smart casual bir şıklık yakalamak için blazer ceketler iyi bir seçimdir. Beden yapınıza uygun bir ceketi özel davetlerde ya da ofis ortamında giyebilirsiniz. Büyük beden günlük kombinlerinde triko kazak ve sweatshirt tercih edilebilir. Göbek bölgesinde fazlalık olan kişiler, yüksek belli pantolonlarla kombinler hazırlayabilir.

Büyük Beden Erkek Gömlek Seçimi

Büyük beden erkek gömlek giyim seçimi yapılırken dikine çizgili modellere yönelebilirsiniz. Siyah, antrasit ve koyu mavi gibi renk seçenekleri de daha fit bir görüntü elde etmek isteyenler için uygundur. AVVA zengin koleksiyonunda; XL, XXL ve 3XL gibi büyük beden seçenekleri bulunur. Bu seçeneklerden tam olarak bedeninize uyanı tercih edebilirsiniz. Gömleğinizi giydikten sonra kollarını katlayarak kullanmak sizi daha fit gösterir. Oduncu gömlek modellerini, içerisine giyeceğiniz bir tişört ile kombinleyebilirsiniz. Keten gömleklerle de aynı şekilde kombin oluşturmanız mümkündür.

 

büyük beden giyim rehberi avva
avva 3xl

 

Büyük Beden Erkek Tişört Seçimi

Polo yaka tişörtler, büyük beden erkeklerin vücut yapısına daha uygun yapıdadır. Siyah, indigo, lacivert ve mavi gibi renk seçenekleri arasından tarzınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. V yaka olan modeller de şık bir görüntü için tercih edilebilir. %100 pamuk ve standart kesim modeller, şık jeanlerle kombinlenebilir. Düz yıkamalı, yüksek belli ve esnek jeanler, vücut yapınıza kolayca uyum sağlar.
AVVA’nın geniş bir beden aralığına hitap eden koleksiyonu, her mevsim istediğiniz gibi giyinmenize imkân verir. Farklı parçaları bir araya getirerek hayranlık uyandıran kombinleri kolayca oluşturabilirsiniz. Konforunuzu artıran kıyafetler ile gün boyunca kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Etiketler: buyuk-beden
Ocak 31, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR