Sevgililer Gününde Erkek Partnere Hediye Önerileri

Sevgililer Gününde Erkeğe Ne Hediye Alınır?

Sevgililer Günü’nde erkeklere alınan hediyelerin başında kıyafet gelir. Ancak sıradan bir kıyafet, iyi bir seçimi olmayabilir. Sevdiğinizi mutlu etmek için kaliteli markalara ait özel bir ürüne ulaşmanız gerekir. Bu özel ürünü satın almak için AVVA koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. Üst ve alt giyim kategorisinde pek çok erkek giyim ürünü sunan AVVA, seçkin bir stil oluşturmaya yardımcı olur.
Sevgililer Günü hediyesi olarak kaliteli bir aksesuar da alınabilir. Aksesuarların kombinleri tamamlayıcı parçalar olmaları, tarzınıza iyi bir dokunuş yapmanızı sağlar. Hangi hediyeyi alacağınızı belirlerken karşınızdaki kişinin zevklerini göz önünde bulundurmalısınız. Doğru renk ve modele karar verirken bu detayı dikkate almak gerekir. AVVA, her zevke hitap eden hediye seçenekleri sunar.

14 Şubat Sevgililer Günü Erkeğe Ne Alınır?

Sevgililer Günü hediyesi erkek seçeneklerinin başında gömlek gelir. Standart ve dar kesim seçenekleri olan gömleklerde hâkim yaka gibi farklı seçenekler vardır. Gömleklerin geniş renk seçeneklerine sahip olması, kombin yapmayı kolaylaştırır. Spor giyinmeyi seven bir erkek partneriniz varsa sweatshirt iyi bir hediye olur. Dik yaka, soft touch, oversize ve kapüşonlu modeller arasından beraber olduğunuz kişinin zevkine göre seçim yapabilirsiniz.
Özel günlerin vazgeçilmez hediyelerinden biri ceketlerdir. Takım elbise ceketleri ve blazer modeller, günlük giyim için idealdir. Ayrıca smart casual bir tarz oluşturmak isteyenlere de böyle bir armağan sunulabilir. Dik yaka, yünlü, bisiklet ve polo yaka gibi farklı yaka biçimlerine sahip kazaklar, erkeklerin severek kullandığı kıyafet seçenekleri arasında yer alır. AVVA’nın tüylenme yapmayan kazakları, her zaman şıklığını korumaya devam eder.

sevgililer günü erkek hediye
sevgiliye sweat hediye

Erkeğe Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak hırka tercih edilebilir. Fermuarlı ve düğmeli hırkalar, şıklığı ile ofis kombinlerinde ya da günlük kombinlerde kullanılabilir. Hırkaların, ceketlerin üzerine giyilecek kabanlar ise şıklığı ile göz doldurur. Mono ve kruvaze yaka seçenekleri olan modellerde gri, siyah, lacivert gibi renk alternatifleri vardır. Modellerin boy uzunluğu birbirinden farklıdır. Bu nedenle sevgilinizin boyuna uygun bir model seçmelisiniz.
AVVA’nın şişme yelekleri, spor kombinlere tüm şıklığıyla eşlik eder. Bu şıklığı sevgilinizin de yaşamasını istiyorsanız hemen şişme yelek seçimini yapmalısınız. Siyah, gri ve lacivert gibi renklerdeki yelekler, kaz tüyü dolguludur. Bu yeleklerin su itme ve rüzgâr geçirmeme özelliği vardır.
Birden fazla hediye alma şansınız da vardır. Şık bir ceketin ya da gömleğin yanına şık bir pantolon alabilirsiniz. Chino, takım elbise pantolonu, jogger, kanvas ve keten gibi farklı seçenekler arasından cekete göre seçim yapılabilir.

14 Şubat Hediye Fikirleri

14 Şubat Sevgililer Günü’nde beraber olduğunuz kişiye en değerli hediyeleri sunmak istersiniz. Tek bir hediye sizin için yeterli değilse kıyafet ve aksesuarın bir arada yer aldığı özel bir set oluşturabilirsiniz. Örneğin şık bir gömleğin yanına tarz bir kravat satın alınabilir. Örgü ya da mikrofiber kravat tercih edebilirsiniz. Siyah, lacivert gibi renk seçenekleri olan kravatlar, takım elbise içerisinde şık bir duruş sergiler. AVVA’nın hediye setlerini satın alarak da sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Hediye setleri içerisinde jel, krem ve parfüm yer alır. Ayrıca üç adet parfümün yer aldığı setler de vardır. Setler, şık bir kutu içerisinde size sunulur.
AVVA, Sevgililer Günü hediyesi alternatifi olarak şık saatler de sunar. Spor ve klasik tarzlara hitap eden saatler, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Şık kordon renkleri ve kadran tasarımı ile saatleri farklı kıyafetlerle kombinlemek mümkündür. AVVA, Sevgililer Günü için her zaman en doğru adrestir.

 

sevgiliye mont hediye
Etiketler: sevgililer-gunu
Şubat 14, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR